Eettest/ challenge

Jullie bepalen mijn dag

Ow jeej ik ga er echt aan beginnen. Ik ga jullie aan de hand van polls mijn dag laten bepalen… Nee niet zo extreem als je in de meeste video’s ziet, ik ga mij haar niet paars of blauw verven, scheer mijn hoofd niet kaal en ga ook geen tatoo zetten. Maar na een aantal afleveringen te hebben gemaakt waarin ik mijn tijdlijn liet bepalen, leek het mij leuk om jullie eens mijn dag te laten bepalen.

Wat zijn jullie lief.

Ik moet altijd lachen om mezelf, want ik merk dat zelfs in de youtube video’s, ik veel te streng voor mijzelf ben. Ik maak het me in alle challenges behoorlijk moeilijk. Jullie daarentegen zijn zo lief voor me!! Ook weer in deze challenge!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *