weekvlog

kwart marathon van Egmond

kwart marathon van Egmond, het is tijd om mijn kilometers op te schroeven en dus ren ik in deze video een kwart marathon.

Nike training app.

Niet alleen ren ik in deze video een kwart marathon, maar ik laat je ook mijn sportschema zien. Ik volg namelijk een tijdje de Nike training app en ik kan je zeggen dit is super fijn. In de app kan je zelf aangeven wat je wilt trainen hoe vaak je wilt trainen en waar je wilt trainen.

Ikzelf heb een sportschool abonnement wat super fijn is, want die heeft alles wat ik nodig heb. Toch hoef je niet lid te zijn van een sportschool om deze app te kunnen gebruiken. Je kan namelijk aangeven wat je wilt gebruiken. Wil je alleen full body workout, of heb je een beetje materiaal (gewichtjes/fitnessbal) of gebruik je het in de sportschool en heb je ook machines tot je beschikking. Daarnaast kan je aangeven of je naast de krachttraining ook wil hardlopen, en sluit deze app naadloos aan bij de nike running app.

Nike running app:

Ook in deze app kan je een persoonlijke goal stellen. Hoewel de beide apps met elkaar verbonden zijn, kan je niet EN een hardloopgoal EN een krachtgoal neerzetten. Wanneer je een hardloopgoal wil zetten, verdwijnt je krachtschema en andersom. Dit vind ik dan ook het enige nadeel van de app. Maar wanneer je wilt trainen voor een belangrijke wedstrijd is de Nike running app zeker een aanrader.

Ben jij benieuwd hoe het mij af zal gaan tijdens de kwart marathon? Check dan de video!