Geen categorie

Marokkaanse winter!!

Wie mij kent weet 1 ding: Ik HAAT kou!! Misschien heeft het allemaal wel met mijn hartafwijking te maken, of nou ja ik weet wel zeker dat het met mijn hartafwijking te maken heeft!

Paars:

Ik wordt namelijk paars als ik het koud heb, en ik heb het nogal snel koud. Ik maak altijd de grap dat ik het best functioneer met 26 graden of hoger en eigenlijk is dat niet eens gelogen. Vandaar dat ik vaak in Oktober op reis ga. Ik verleng dan altijd mijn zomer zodat ik vol goede moed (en genoeg vitamine D) mijn winter tegemoet ga.

Echter was het in deze video niet zo warm als dat ik hoopte. Het was namelijk maar 13 graden en ja als je hoopt op 26 graden of meer (en daar dus alleen maar kleding voor hebt) is dit wel even afzien. Ik had ongeveer alle lange mouwen t-shirts en truien en sjaals aan en nog bibberde ik.

Dadeskloof

Het erge vond ik ook nog dat de gids uitgebreid de tijd nam om bij ieder plantje een heel verhaal te doen. Super interessant natuurlijk, maar niet als je het koud hebt en hoopt op 1,5 uur lang stevig doorwandelen.
Gelukkig gingen we de volgende dag een hike van 5 uur in de Dadeskloof en afgezien van wat sanitaire probleempjes was dat echt een top wandeling!! Lekker 5 uur lang doorstappen!! Goed voor mijn stappen maar vooral voor mijn lijf!!

Hardlopen vs wandelen:

Ik merk dat ik steeds meer fan wordt van wandelen, al blijf ik hardlopen het leukst vinden. Ik hou gewoon van snel een rondje doen, en met hardlopen kan je dan net wat meer km in de benen nemen dan wanneer je zal lopen. Al moet ik zeggen dat lopen ook zn charme heeft en je dan weer de mogelijkheid hebt tot stilstaan en foto’s maken. (iets wat ik met hardlopen toch niet snel doe).

Dit is alweer de 7e video! Wil je de andere video’s nou ook zien, check deze hier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *