weekvlog

Mediteren kun je leren

Mediteren kun je leren. en jij ook! Vanaf vrijdag 18 mei start ik voor 4 weken een online meditatiecursus van Toutes la vie.  En natuurlijk neem ik jou hierin mee.

In het hier en nu:

Het klinkt zo mooi en ik wil het zo graag zijn; in het hier en nu. Meditatie is voor mij niet nieuw en ik heb al meerdere malen meditatie weekenden of weken gevolgd.
Zo ben ik al eens op yoga retreate geweest in Zeeland en een week in stilte in Frankrijk.
Beide waren ontzettend leerzaam en brachten me veel, heel veel zelfs. Ik kwam van beide heerlijk ontspannen thuis en met hetzelfde doel: thuis voortzetten.

Eenmaal thuis begon ik druk in te plannen, wanneer ga ik mediteren en hoe ga ik dit aanpakken. Wanneer heb ik hier tijd voor. Voor het slapen gaan leek de beste oplossing, en fanatiek plande ik dat in. Maar dan kom je een avond laat thuis van het uitgaan, of heb je vrienden over de vloer en ja…. Weg meditatie.

Ik heb momenten in bed gelegen dat ik dacht: “Ik MOET nog mediteren maar daar ben ik nu te moe voor”.

De dagelijkse sleur

Inmiddels zit ik gewoon weer in een dagelijkse “Sleur”. Okay ik zal niet klagen mijn leven is heel erg leuk en ik maak ontzettend mooie leuke en inspirerende dingen mee. Maar ik heb het altijd druk, of nou ja ik vind dat ik het druk heb. Hoewel ik spiritueel ben aangelegd en weet dat meditatie veel voor me kan betekenen maak ik daar nog totaal geen tijd voor! Vandaar dat ik daar vanaf nu verandering in wil brengen.

Onlinecursus Toutes la vie:

Met de online meditatiecursus van Toutes la vie ga ik vier weken lang meditatielessen volgen en krijgen we tools mee om het buiten de lessen om ook voort te zetten. Doordat ik het dit keer gewoon thuis doe, hoop ik dat ik het beter vol kan houden en meditatie als nieuw onderdeel van mijn leven toe kan voegen. Om zo vegan fit en zenn door het leven te gaan!

Check de video voor meer info en inspiratie en houdt mijn youtubekanaal en instagram op de hoogte voor een leuke winactie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *