weekvlog

Mijn 18 doelen voor 2018

Mijn 18 doelen voor 2018, ik weet dat de meeste goede voornemens al in de eerste maand falen. En toch heb ik voor mezelf 18 doelen opgesteld.

Waarom 18?

Tja ik beken, het leek me gewoon leuk om er 18 van te maken aangezien we in 2018 leven. Of ik volgend jaar 19 doelen voor mezelf ga zetten? Geen idee. Voor nu heb ik er 18 gemaakt en deze verdeeld onder 4 categoriën:

  • Sport
  • Prive
  • Vegan fittie
  • Vegan

Het zijn niet zo zeer voornemens zoals gezonder leven of meer sporten. Maar meer wensen en dromen voor 2018.
Zo heb ik dromen waar ik wil komen met mijn youtube kanaal en mijn instagram pagina. Maar heb ik ook duidelijke sport goals. Maar ook duidelijke doelen zoals 6 boeken lezen dit jaar!

Waarom zoveel doelen?

Eerlijk? Om mijzelf zo op meerdere fronten te stimuleren. Wanneer je zoveel doelen hebt lijkt het haast alsof je straks het spoor bijster bent en er niets meer van terecht komt. Om dit dan ook te voorkomen heb ik de doelen achter in mijn agenda geschreven. Ik kijk hier bijna maandelijks naar om mijzelf te motiveren. Daarbij wil ik in juni een video opnemen hoe het tot nu toe met mijn doelen gaat. Misschien stel ik er een aantal bij of heb ik er al een aantal gehaald.