Vegan fitmas 2018

Mijn doelen voor 2019

Met alweer de laatste vegan fitmas video kijk ik graag vooruit met je!! Ik neem je mee het nieuwe jaar in en geef je nog 1 laatste challenge. En hoewel ik het einde van de video al eerder opnam moet ik zeggen dat de kater niet aanwezig is (YEEH) Goed snel naar mijn doelen voor 2019, voordat dit artikel veel te lang wordt!

Social media

Net als vorig jaar heb ik ook een aantal doelen of eigenlijk meer wensen op mijn social media kanalen. Ik vind het waanzinnig tof dat ik het afgelopen jaar mijn goals heb behaald (toen was het tussen de 200 en 500 abonnees op youtube en tussen de 500 en 1000 abonnees op Instagram) Inmiddels mag ik vol trots zo’n 528 mensen op youtube bereiken en zo’n 820 op Instagram! Voor dit jaar hoop ik op youtube de 1000 te kunnen aantikken (en een wilde droom is zelfs de 2000….) Daarnaast hoop ik op Instagram ook zo’n 1500-2000 mensen te mogen bereiken. Ik ben heel benieuwd of ik dat ga halen! Ik heb in ieder geval weer wilde plannen voor toffe video’s…..

Sport goals:

We blijven even in de 1000tal zitten want ik zal heel graag volgend jaar aan het eind van het jaar 1000km in een jaar gerend willen hebben, wat neer komt op 20 km per week. Ik hoop dit te verdelen over 3 dagen waarbij ik dus 3 keer zo’n 7km ren… Dat valt te behappen, maar of ik het ook ga halen I don’t know. Daarnaast zal ik heel graag een 10km in 55 min willen rennen en een 5km in 25 min. Hiervoor ga ik me aanmelden bij een Atletiekvereniging zodat ik daar mijn looptechniek leer aan te passen en hopelijk sneller wordt.
Naast het rennen heb ik ook een paar kracht goals:

Zo wil ik:

 • 10 volledige pull-ups en chin-ups kunnen
 • 52 volledige push-ups (waarbij ik elke week 1 extra erbij doe..)
 • 12X 80 kilo kunnen squaten
 • 12X 100 kilo op de hiplift
 • 12X 60 kilo bench press
 • 12X 100 kilo deadlift

Mochten deze oefeningen je nou niets zeggen raad ik je aan ze even te googelen 🙂

Persoonlijk:

Op persoonlijk vlak gaat het een pittig jaar worden (denk ik). Ik merk dat ik tegen een aantal dingen ben aangenomen, en wil hier ook hulp voor zoeken. (of althans die heb ik gezocht maar ik sta nog op de wachtlijst) Via mijn instagramaccount wil ik jullie gedurende dit jaar meenemen in het proces.

Zo wil ik het volgende op persoonlijk vlak

 1. Meer body positivity delen en vooral ook voelen. Ik merk dat ik in 2017 trots was op mijn lichaam nadat ik mee deed aan personal body plan en dat ik nu minder tevreden ben, terwijl ik nog steeds een gezond gewicht/lichaam heb. Daarom wil ik vaker mijn lichaam laten zien ook als ik er minder tevreden mee ben….
 2. Geen moeten maar willen zeggen. Ik merk aan mezelf dat ik heel vaak zeg: “Ik moet dan werken, ik moet monteren, ik moet filmen” Terwijl ik van niemand iets moet. Met dit goal ben ik al in 2018 begonnen, maar ik wil me hier nog bewuster van worden…
 3. Mindfull eten. Ik eet te snel, kauw niet genoeg en stop niet wanneer ik vol zit…. Ik wil heel graag bewuster eten, dit heb ik al heel vaak geprobeerd en ik hoop dan ook dat het dit keer wel lukt….

Overig:

Dan nog wat overige goals wat ik hoop te behalen dit jaar!

 • Al mijn schoenen vegan. Ik heb nu nog steeds 2 paar laarzen die aan het eind van hun latijn zijn maar vooral ook niet vegan. Deze hoop ik in 2019 te kunnen vervangen.
 • Naar Lowlands of Pinkpop gaan. Vorig jaar wilde ik al een weekend naar een festival, dat is me nog steeds niet gelukt, hopelijk dit jaar wel (het plan is er in ieder geval)
 • Max 6x per jaar online shoppen. Het nadeel van vegan zijn of duurzaam willen shoppen, is dat dat niet echt kan in de regulieren winkels, en dus ben je vaak aangewezen op het wereld wijde web. Hartstikke leuk, maar ook niet echt duurzaam. Daarnaast merk ik dat ik het vermoeiend vind om telkens maar weer achter mijn pakje aan te moeten gaan. Ik wil het online shoppen dan ook tot 6 keer per jaar beperken. (op mijn vitamines die ik 1 keer in de 2 maanden bestel na..)
 • Duo volledig af betalen. Studeren was leuk, maar het nadeel van 1 extra studie jaar is dat ik nog steeds een studieschuld heb. Nee deze is niet torenhoog, en zeker te overzien. Sommige mensen verdienen dit bedrag zelfs per maand,… Maar ik wil dit jaar mijn studieschuld volledig hebben afgelost. Dat betekend even op een houtje bijten maar dan heb je ook wat…

Goed tot zover mijn doelen!! Ik ben benieuwd of jij ook doelen hebt of een aantal van mijn doelen herkent!! Nu zal ik zeggen, nog een heel mooi nieuw jaar gewenst en geniet van mijn hysterische video!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *