weekvlog

Mijn eerste keer live

Met rode blosjes op mijn wangen ging ik dan voor het eerst live op Youtube, en man wat vond ik het spannend. Zal ik wel een half uur vol krijgen, of halverwege moeten stoppen. Van praten houd ik wel dat weet ik ๐Ÿ™‚ Maar wie zouden er allemaal kijken en wat voor vragen krijg ik? Zeg ik straks niet iets heel doms, want wegknippen kan niet….

Allemaal stomme angsten die ik mezelf had aangepraat, maar man wat vond ik het leuk!! Ik vond het zo leuk om met jullie te kletsen dat ik het veel vaker wil doen. En niet alleen via een chat maar ook in het echt!

Vegan potluck

Daarom is mijn idee om een potluck te organiseren deze zomer, wanneer hoe en wat weet ik nog niet, daar ga ik mijn hoofd nog over kraken, maar man wat lijkt het mij leuk om jullie te ontmoeten. Want samen zijn wij de vegan fit community (okay ik wil niet meteen een geloofsovertuiging ervan maken XD) Wanneer ik de exacte tijden en datum weet laat ik dit natuurlijk weten!! Ik heb er nu al zin in ๐Ÿ™‚

Dankbaar!

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit mag doen, en voor deze live stream want man wat was dit leuk! Ik sta nog steeds na te stuiteren. (is dat Nederlands?) Mocht je hem toch nog niet gezien hebben, check hem dan zeker ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *