vegan fitmas/vlogmas

Naar het ijsbeelden festival in zwolle!

Okay, ik moet maandag gewoon werken, maar vandaag voelde toch wel een beetje als vakantie. Ik ging samen met mijn zus en zwager naar Zwolle toe. Daar in de IJselhallen was namelijk het IJsbeelden festival.

Bekende verhalen en legendes

Dat was het thema van het Festival! En ik moet zeggen, ik herkende ze niet allemaal maar zeker wel het grootste gedeelte! Gelukkig stond er dan ook bij elk kunstwerk een bordje met daarop welk verhaal werd uitgebeeld. Maar zelfs sommige bordjes zeiden mij niets (I know shame on me!!) En wat zijn de beelden prachtig gemaakt. Ik voelde me weer helemaal een kind! Ik liep daar in een soort sprookjes wereld tussen alle verhalen! Ik bewonderde me vooral om hoe knap en gedetailleerd alles is gemaakt!! Echt diep respect voor de kunstenaars!

Kleine tip: Trek wel warme kleren aan want je loopt letterlijk een vrieskist in!!

Netflix

Die avond bleef ik eten bij mijn zwager en zus en speelden we eerst het spel pandamic. Een spel waarbij je tegen het spel speelt en niet tegen elkaar. Een sterk staaltje teamwork is zeker aan te bevelen 🙂 En na dit spel keken we de film Beauty and the beast op Netflix en kwam wederom mijn innerkind weer in mij naar boven. Wat is dat een heerlijk magische film!! En bij deze film hoort ook meteen de challenge van de dag!!

Ik houd namelijk van lekker snacken bij de film (al deed ik dat dit keer niet)

Benieuwd naar de andere challenges, check deze hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *