recept

Pasta salade met vegan kip en soja huttenkase

Pasta salade met vegan kip en soja huttenkase, mijn favoriete pastasalde en deze deel ik dan ook graag met jullie. Het is lekker zoet romig en zout in 1!

Niet altijd vegan geweest.

Ik ben niet als vegan opgevoed, en dit is dan ook een recept wat in eerste instantie helemaal niet vegan is. Er gaat namelijk kip en Hüttenkäse in. Ik vond het dan ook oprecht jammer dat ik deze salade niet meer kon eten als vegan, want dit was mijn favoriet!! Totdat… Ik deze veganizede!! En ja ik moet zeggen hij is waanzinnig lekker!! Net zo lekker als de real thing!!

Tropische verassing:

De mango in het geheel maakt het dat het lekker zoet wordt, met het zure van de sinaasappel en het zoute van de pasta en noten en het bittere van de sla melange is het een hele beleving. zoals ik al zei: Het is mijn lievelings salade. Misschien komt het wel doordat ik meteen aan de zomer denk wanneer ik mango eet. Er gaan dan ook een hoop tropische vruchten in, zoals ook sinaasappel. Wil jij deze salade ook maken? Check de video!

Ingrediënten (4 personen):

  • 1 liter sojamelk
  • 200g pasta
  • 2 handjes cashewnoten
  • 250g gemengde sla
  • 1 limoen
  • 1 mango
  • Het sap van 1 perssinaasappel
  • 1 groene paprika
  • 1 pakje vega kip
  • handje verse bieslook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *