peper- ehm kruidnoten challenge
Eettest/ challenge

Peper- ehm Kruidnoten challenge

Yes ik ga weer eens een video opnemen waarin ik eenzijdig eet. Deze dag doe ik een peper- ehm kruidnoten challenge. Ja ja je hoort het goed ik ga vandaag alleen maar pepernoten eten!!

Kruidnoten vs Pepernoten

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik noem kruidnoten steevast pepernoten en dat terwijl ik weet dat er wel een degelijk verschil in zit. Pepernoten zijn namelijk groter en zachter van structuur, meer een soort taai taai achtige smaak. Ikzelf ben daar eigenlijk geen fan van. Geef mij maar de kruidnoten het liefst met een laagje chocola eromheen.

Chocolade peper- ehm kruidnoten

Die kon ik als kind echt non-stop eten!! Als er chocolade pepernoten in huis werden gehaald was ik uitermate gelukkig MAN wat hou ik van die dingen!! Het liefst sabbelde ik net zo lang op die dingen totdat de chocola gesmolten was op mijn tong en dan pas beet ik hem door. De melk en witte variant zijn helaas niet vegan, de pure vaak wel! Vorig jaar kon je de pure apart krijgen in een zak. Dit jaar heb ik deze echter niet gespot… Extra jammer vond ik dat want ik ga niet een zak kopen waarbij ik een deel niet kan eten…

Extra puur

Gelukkig was er wel een zak extra pure pepernoten in de winkel en je begrijpt dat die dus meteen in mijn tas ging woehoe chocopepernoten!!! Ik was ook ontzettend benieuwd naar de pepernoten met stukjes chocola erin 🙂 Ik hoopte op een chocolate chip coockie fibe. Helaas kwam ik van een koude kermis thuis.

Alle pepernoten heb ik gekocht bij de albert heijn, maar niets in deze video is gesponsord. Ik heb alles uit mijn eigen zak betaald 🙂

 

Singles day

Vandaag (11-11-2019) is het niet alleen sintemaarten maar ook Singles day!! En daarom schreef ik een blog voor de dating website vega love. Alleen vandaag krijg je wanneer je je inschrijft bij vega love 111 dagen gratis!!! schrijf je dus NU in viadeze link!! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *