Eettest/ challenge

Rock your body dieet

Na het volgen van het killer body dieet vroeg ik jullie welk dieet ik dit keer zal volgen. Al snel kwam de opmerking om het dieet van de green happiness te doen! Nu wil het geval dat ik in 2016 hun “50 days of green happiness” heb gevolgd, hierover vertel ik ook in de video. Vandaar dat ik graag iets nieuws wilde proberen. Uiteindelijk besloot ik in overleg met Merel van de green happiness het “Rock your body dieet” te volgen. Ik kreeg het boek op voorwaarde dat ik 28 dagen zal knallen!

28 dagen challenge

In het boek vind je niet alleen nuttige info rondom vegan sportvoeding, er staat ook een 28 dagen challenge in, waarbij je aan de hand van heerlijke, door Green Happiness bedachte, recpeten en trainingen 28 dagen aan de slag gaat!

Zowel de sportvideo’s als de recepten zijn afwisselend en makkelijk te volgen! Toch besloot ik deze challenge niet 28 dagen te doen…

2 weken knallen met Rock your body!

Ik merkte namelijk dat door mijn sociale leven EN mijn andere video’s het bijna niet te doen was om 28 dagen lang 1 dieet te volgen. Ik wil natuurlijk 1 a 2 keer per week een video posten met daarin een challenge of een eetdagboek en wanneer je 28 dagen lang hetzelfde dieet volgt, kan je dus 28 dagen lang geen andere video’s maken… Daarnaast viel ook nog pasen in de weken dat ik het dieet wilde volgen en dat maakte het ook lastig voor mij…

Vandaar dat ik besloot het 2 volle en 1 halve week te volgen. Desalnietemin kon ik er een goed oordeel over geven en dat heb ik dan ook gedaan in de video. Ben je nou benieuwd wat ik ervan vond, of ik ben afgevallen (wat niet mijn doel was) of aangekomen? Check dan zeker de video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *