weekvlog

Wat serveer je op een vegan verjaardag?

Wat serveer je op een vegan verjaardag? Ik ben jarig en ben 26 jaar oud geworden. Maar wat serveer je nou als vegan op je verjaardag? In deze video neem ik je mee naar hoe ik mijn verjaardag vier en natuurlijk wat ik serveer.

choco cupcakes van de groene meisjes.

Het hoogtepunt van het feestje waren denk ik wel de chocolade cupcakes. Deze waren natuurlijk helemaal vegan en het recept kwam van de groene meisjes af. En wordt tot op de dag van vandaag nog steeds aangevraagd door vrienden en familie. Want deze zijn echt de moeite waard om eens te proberen. Iets minder succesvol was helaas mijn vegan appeltaart. Inmiddels heb ik wel een vermoede waar dat aan licht en dus ga ik deze zeker nogmaals proberen te maken.

Dansen dansen en nog eens dansen.

Ik vind dansen een van de leukste vormen van beweging. En nee je moet me absoluut geen choreografie aanleren want dan faal ik . Wanneer de hele zaal naar rechts gaat ga ik naar links en ik ben standaard 2 a 3 seconde te laat. Maar zet een leuk nummer op en laat mij gewoon me gang gaan, dan ga ik los. Vandaar dat ik ook dansend mijn verjaardag vierde. Check hoe dat ging in deze video.