Eetdagboek,  what I eat in a....

Simpele vegan maaltijd on the go

Leuk hoor dat vegan zijn, maar het is me wel een partijtje lastig. Je kan natuurlijk niet even ‘s ochtends een bakje muslie met kwark eten en ‘s middags een bammetje met kaas… En dan maar te zwijgen over avondmaaltijd van aardappels groente en vlees…

Makkelijk, gezond en vegan.

Ik heb niet een dikke portemonnee, en ik heb ook geen zeeën van tijd in de keuken, en toch eet ik gezond en vegan. Ik houd het graag makkelijk! Dat betkend dat ik ‘S ochtends een simpele havermout eet, en tussen de middag ook voor brood ga. En ook in de avond trek ik gewoon van alles uit de kast om er een voedzame doch simpele maaltijd van te maken 🙂

Daily dozen

Na mijn daily dozen challenge ben ik helemaal enthousiast geraakt. Dit is een van de weinige challenges die ik echt vol probeer te houden. Het fijne is dan ook dat dit niet echt een dieet is, maar meer een kleine herinnering aan hoe je dagelijks het best kan eten voor een gezond lichaam en geest. Ik probeer daarom dagelijks de daily dozen vol te krijgen.

Dat is dan ook iets wat je in deze video voorbij ziet komen. Met deze video hoop ik je dan ook te inspireren wat je allemaal kunt eten als vegan en vooral ook dat veganisme helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Ook houd ik het zo dicht mogelijk bij de “Hollandse norm” oftewel: “Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg!”

Zo eet ik op een werkdag:

Ben jij benieuwd hoe ik eet op een werkdag, check dan zeker de onderstaande video!! Op mijn youtube kanaal, heb ik overigens nog veel meer video’s met eetdagboekjes geplaatst, mocht je benieuwd zijn naar andere dagen, want nee geen dag is het zelfde in het leven van deze vegan fitgirl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *