slank een festival doorkomen
what I eat in a....

Slank een festival doorkomen.

Het festival seizoen is al een tijdje bezig, maar ik had afgelopen weekend pas mijn eerste festival. Hoewel ik niet heel veel alcohol drink is dit voor mij wel altijd de gelegenheid dit wel te doen. Ik laat je zien hoe we allebei slank een festival doorkomen. 

Guilty pleasure

Ik was samen met een vriendin naar festival Guilty pleasure. Dit is een tweedaags festival wat beide dagen van 1 uur tot 23.00 duurt. Zelf waren we maar 1 dag: zaterdag en wat was dit onwijs leuk!! We hebben ontzettend genoten van de muziek en de mensen en heel veel lol getrapt

Slank een festival doorkomen, tips:

Op zo’n dag als vandaag let ik niet op wat ik eet en drink. Ik eet en drink waar ik zin in heb. Het feit dat het een festival is dat wat later op de dag begint en wat vroeger eindigt heeft wat mij betreft heel veel voordelen: (en heeft daarom ook mijn voorkeur)

  • Je kan in de ochtend nog sporten (ik liep met mijn atletiek vereniging hard
  • Je ontbijt en lunch kan je nog thuis nuttigen en die gezond maken
  • Je ligt op tijd in bed!
  • Je wordt dansend bruin…

Dans dans dans!!

Dansen, dat is wat ik ook de hele dag heb gedaan. Na mijn rondje hardlopen in de ochtend heb ik van 4 uur ‘s middags tot zo’n 9 uur ‘s avonds bijna aan 1 stuk door gedanst. Geen wonder dat mijn fitbit aangaf dat ik voor het eerst in mijn leven 40.000 stappen had gezet! Ja daar was ik natuurlijk heel erg trots op!! En zo wist ik dus slank een festival door te komen

Nieuw logo

Naast de festivalvreugde had ik nog andere vreugde: Ik heb namleijk een nieuw logo!!! YEAH!! Ik ben er zo trots op dat ik deze meteen heb laten drukken op een croptop en die droeg tijdens het festival. Het logo is gemaakt door Nicoline van der beek van Nicelion, check ook zeker haar website en instagram account voor meer mooie designs.

Ik ben er onwijs trots op en heb als droom om het logo op meer textiel te laten drukken! Maar laat me ook vooral weten wat jij ervan vind!

Wil je nou meer eetdagboekjes zien? Klik dan even hier!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *