weekvlog

Spelen en Falen in de gym

Spelen en Falen in de gym, dat is wat ik je deze week laat zien in de nieuwe weekvlog.
Alsof het zo had moeten zijn wilde ik al een tijdje een video opnemen waarin ik mijn workout routine laat zien. En precies op de dag dat ik dit wilde filmen had mijn sportschool allemaal nieuwe toestellen.

Fitness for me:

Ik sport bij Fitness for me, die precies deze week allemaal nieuwe toestellen heeft. En natuurlijk kon ik het niet laten om deze uit te testen. Samen met Fleur en Jeroen neem ik je mee naar wat allemaal nieuw is. Natuurlijk zal Jetske niet Jetske zijn als er sommige dingen weer eens gigantisch mis gaan. Ik ben soms toch niet zo handig als dat ik denk of hoop dat ik ben. Gelukkig helpen Fleur en Jeroen me en wordt het niet alleen een hilarische maar ook een hele leuke video. Een video waarin ik meteen wat grenzen verleg en echt letterlijk aan het spelen ben.

Spelen is het nieuwe sporten

Het is zo belangrijk dat je daadwerkelijk lol hebt tijdens het trainen. Wat de sport ook mag zijn die je doet. Of dit nu voetbal, tennis, krachttraining of hardlopen is. Als je geen plezier haalt uit je sport en uit je training, dan kost het je alleen maar meer energie dan dat het je oplevert. Natuurlijk zijn de bepaalde uiterlijke goals leuk als je die behaald. Maar als je jezelf naar de gym moet slepen heeft het geen zin. Dat is dan ook wat ik samen met Fleur en Jeroen aan je mee wil geven: Maak plezier!!