sport en workout video's

Sport en workout video’s

Op mijn youtube kanaal heb ik diverse sport en workout video’s staan. Ik ben namelijk dol op sporten en probeer dit minimaal 5 keer per week te doen. Ik doe aan zowel hardlopen als krachttraining.

Sportschool

Hoewel ik dol ben op de sportschool vind ik het ook super leuk om zo nu en dan thuis te trainen. Je kan namelijk op een zeer simpele manier je lichaam trainen zonder dat je daarbij allemaal lastige apparaten hoeft te gebruiken.

Sporten moet als het aan mij ligt vooral leuk zijn! Doe het daarom als dat kan zoveel mogelijk samen met iemand. Niet voor niets maakte ik 2 video’s samen met vrienden van me. 1 waarbij de workout van de ander probeerde en 1 waarbij ik samen met een vriend van me de duo workout deed! Dit zijn twee (al zeg ik hetzelf) hilarische video’s geworden waarvan ik hoop dat jij er net zoveel van geniet als ik. Ik zal zeggen wacht niet langer en check die videos en ga lekker zweten!!

Naast sporten is ook voeding zeer belangrijk!! Ook hierover maak ik diverse video’s check daarom ook zeker de voeding afspeellijst op mijn kanaal of op de website!

De sport en workout video’s vind je hier: