Eetdagboek,  what I eat in a....

Terug naar mijn studentenleven

In Utrecht was het studentenleven AAN!! Ik heb een half jaar lang gewoond en gestudeerd in Utrecht, al was ik meer aan het feesten dan dat ik in de boeken dook, niet zo gek ook dat ik mijn studie journalistiek niet haalde…

Op dinsdag naar de club en in het weekend weer een huisfeestje pakken, de drank vloeide naar binnen en over gezondheid dacht ik amper na. Waar ik wel over nadacht was over m’n moneys…. Ik wilde natuurlijk zo min mogelijk geld uitgeven aan eten (want ja uitgaan is een dure hobby)

Goedkoop en makkelijk

Dat waren mijn motto’s in het (studenten) leven. Alles moest zo simpel mogelijk en goedkoop. Natuurlijk kocht ik ook groentes, maar van snijden hield ik niet, dus ik kocht vaak voorgesneden groentes. Daarnaast hield ik ervan om nieuwe “recepten” uit te proberen en dus kocht ik vaak van die pakjes waar precies op stond wat je nodig had en hoe te maken.

Knor wereld gerechten.

Ik was hiermee de hoofdsponsor van Knor, want dagelijks ging er wel zo’n pakje doorheen!! Dat er debiel veel zout in zit en het absoluut niet gezond is, daar stond ik niet eens bij stil.

Ik kookte vaak met 1 a 2 huisgenoten of vrienden om zo de kosten te besparen en geen restjes te hebben, want in de koelkast of vriezer bewaarde ik het liever niet….

Absoluut niet bewust

Ik was als student absoluut niet bewust bezig met gezond eten. Van huis uit at ik natuurlijk wel gewoon altijd groente enz. maar eigenlijk alleen bij mijn avond eten. Mijn lunch kocht ik eigenlijk bijna altijd buiten de deur…. Hoewel dat ook niet perse goedkoper is deed ik dat vaak wel!!

De volgende video verklap ik alvast: Dat is namelijk de video dat ik in Amersfoort woon en me bewust wordt van gezonder eten… Maar voor nu mag je genieten van al het ongezonde wat ik weer eens in mijn mond stopte… En wil je het nog ongezonder? Check dan vooral deze video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *