typisch vegan spaanse gerechten
Eettest/ challenge

Typisch vegan Spaanse gerechten.

Na het succes van de vorige video, waarin ik een dag at as een echte Hollander. Ga ik nu eten als een echte Spanjaard. Ik vertel jou wat Typisch vegan spaanse gerechten zijn en probeer deze uit!!

Vegan spaanse gerechten?

Ik kan je alvast verklappen, er zijn niet bepaald typisch vegan Spaanse gerechten. Vandaar dat ik opzoek ging naar “gewoon” traditionele Spaanse gerechten (en natuurlijk de eetgewoontes) en maakte ik deze vegan voor je. Het vegan maken van gerechten is vandaag de dag niet zo moeilijk aangezien het internet vol met recepten staat van vegan varianten van het gerecht.

Dit waren de recepten die ik gebruikte in mijn video:

Ontbijt: Magdalena’s en de spaanse tortilla
Lunch: Gazpacho
Avond eten: Spaanse salade

Conclusie:

De conclusie is zeer duidelijk: ik snap dat Spanjaarden laat avond eten, want MAN die lunch was heftig veel. Al vond ik dat ook bij het ontbijt! Ik zat bom en bom vol!! Maarrrr ik heb wel lekker gegeten!!

Winactie

Voor degene die de hele video tot het eind hebben gekeken, weten het: Er zit een super toffe winactie in! Ik heb namelijk samen met wat toffe bedrijven een hele leuke goodiebag voor jullie samen gesteld!! Eentje waarvan ik hem zelf ook heeeeeel graag zal willen winnen. Hier nog even wat er allemaal in de goodiebag zit en wat je ervoor moet doen:

 • Een vegan fittie tas, wanneer je deze in de maand september koopt gaat 5 euro naar Hart voor onderzoek!
 • Het boek “Vega revolutie” Dit was voor mij de trigger om vegan te gaan eten. (dit boek is dan ook van mezelf geweest en geef ik cadeau
 • Een potje 100% pure pindakaas
 • 2 Deo potjes van Lekker in een potje, deze deo gebruik ik dagelijks en lekker in een potje wilde mijn favoriete soorten aan jullie cadeau geven.
 • Een kortingsbon van Zen by Sen. Een webshop waar je duurzaam geproduceerde sportleggings kan kopen!
 • Van de Green Jump mocht ik 1 setje foodhuggers aan jullie geven!
 • Overheerlijke bon bons zelfgemaakt door Veerle Wouters
 • Het boek plantaardig presteren van Maartje Maria

Wat moet je nu doen voor dit pakket? Het is heel simpel!
Plaats een reactie onder de video op youtube met daarin:

 • Dat je mee doet aan de winactie
 • Wat voor video’s je graag zal willen zien van me
 • Wat voor jou een juiste lengte is voor een video.

De winnaar maak ik op woensdag 11 september bekend via Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *