weekvlog

Unboxing Body en fit en boodschappenshoplog

Unboxing Body en fit en boodschappenshoplog, dat is wat ik je deze week laat zien in mijn weekvlog.
In 2018 neem ik je elke week mee met wat ik allemaal meemaak. Zoals je misschien al in de voedingsdagboek video heb gezien, probeer ik suikervrij te leven. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik merk dat ik vooral moeite heb met suikervrij eten in sociale gelegenheden en daarnaast heb ik nog suikervrije producten in huis staan.

Body en fitshop:

Voor alle fitgirls en boys  onder ons: ik hou van de body en fitshop!! En jazeker je kan daar ook makkelijk je vegan boodschappen doen. Ze hebben steeds meer producten die volledig vegan zijn. Zoals vegan proteine poeder maar ook vegan pannenkoekenmix en heel veel superfoods. En geloof het of niet, de pannenkoekenmix is volledig suikervrij. En ik kan je vertellen, het smaakt super lekker zoet, gewoon hoe een pannenkoek hoort te smaken. Daarnaast zitten deze vol met eiwitten en zijn het echte eiwitbommetjes. Perfect voor na de krachttraining.

Suikervrije vegan proteinpoeder:

Naast de pannenkoekenmix bestel ik ook suikervrije proteinpoeder. Dit was nog lastiger dan gedacht. In veel proteinpoeder wordt namelijk suiker toegevoegd om het een lekkere smaak te geven. En ik geef ook eerlijk toe, eerst had ik de soja poeder met vanille smaak. Daar voegde ik alleen wat cacaopoeder aan toe en dat was het. Met deze nieuwe poeder heb ik wel wat fruit nodig om het lekker zoet en drinkbaar te maken, want puur is het gewoon niet lekker. Inmiddels ben ik er helemaal aan gewend en ben ik blij dat ik weer de gezonde kant op ga.
Naast mijn bestelling bij body en fitshop zie je ook wat ik allemaal in huis heb gehaald qua boodschappen. Zoals je zal zien, heb ik ook mijn momenten dat ik allemaal niet zo gezond eet, en gewoon geniet van alcohol of chips. Maar dat heet balans en genieten van het leven. Kijk de video als je benieuwd bent wat ik allemaal heb gekocht!