Eettest/ challenge

Vegan Ben en Jerry test

Vegan Ben en Jerry test, Je hoort het goed, Ben en Jerry heeft 2 en inmiddels zelfs 3 vegan smaken!!
Als Ben en Jerry fan moest ik deze natuurlijk testen!! Dit deed ik niet alleen maar samen met een andere Ben en Jerry fan: Marinka.

Chocolate fudge brownie en Chunky monkey:

Naast de gewone variant zijn deze smaken nu ook verkrijgbaar in een vegan versie. Te herkennen aan het vegan logo op de voorkant!! Ik ben dol op chocola en brownie dus ik ben vooral benieuwd naar die smaak. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik als non vegan nog nooit een van deze smaken had geproefd. Zelf was ik altijd fan van de Coockie dough smaak! Daar kon je me echt voor wakker maken. Ik hoop dan ook dan Ben en Jerry deze smaak snel gaat veganizen. Voor nu moeten we het als vegan even met 3 smaken doen. Want ja ook de Peanutbutter coockie is vegan.
Deze smaak heb ik tot nu toe nog niet geproefd, maar ik hou van pindakaas en koekjes dus ik verwacht dat die wel lekker is…

Vooroordelen over vegans

In deze video testen Marinka en ik dus de smaken: Chocolate fudge brownie en Chunky Monkey. Hoewel Marinka geen vegan is, vermijd ze wel zoveel mogelijk vlees, vis zuivel en ei. Vandaar ook dat we samen spraken over de vooroordelen die mensen hebben over vegans. Hoe ervaart zij dat, en waar loop ik tegen aan. En helpt het dat steeds meer grotere bedrijven vegan producten op de markt brengen? Daar kletsen wij samen over.

Deze video is opgenomen een dag nadat ik carnaval heb gevierd, niet handig, want daardoor kom ik misschien niet altijd even helder over. Dit bracht wel een hilarisch behind the scenes moment op, daarover maakte ik deze video. Check die ook zeker als je wilt weten hoe dat eraan toe ging.

Voor nu zeg ik veel plezier met kijken en laat vooral weten wat jij van de smaken vind.