recept,  Vegan fitmas 2018

Vegan broodje chili bal

Het is bijna oud en nieuw!! En dat betekend oliebollen, maar ook heel veel snacks!! Ik vind het altijd heerlijk om lekker in de avond/nacht te snacken….

Boon bonen

Via Marielle van “the green guide werd ik gevraagd voor de Boon bonen adventskalender. Iedere dag plaatst Boon Bonen een recept met een van hun producten in de adventskalender. Bedacht door een Food influencer. Het was voor mij dan een eer dat ik gevraagd werd. Ik besloot daarom het volgende te maken:

Vegan broodje chilli bal

Voor het broodje heb je het volgende nodig:

 • Boon chilli ballen
 • 10 plakjes bladerdeeg
 • 2 paprika’s (bijvoorbeeld rood en geel)
 • 1 groot blikje tomatenpasta
 • 1 ui
 • peper, italiaanse kruiden
 • evt: – een teentje knoflook, vegan kaas
 • Bonus tip: voor meer pit kan je iets van sambal, currypasta of cayennepeper toevoegen

Check de video voor de bereiding!

Hier ben ik trots op!

Natuurlijk is er ook weer een challenge. Deze keer vraag ik jou om te kijken waar je trots op bent! Het is namelijk zo belangrijk om trots op jezelf te zijn! Iedere dag schrijf ikzelf drie dingen op waar ik trots op ben. Nu vraag ik jou 10 dingen te noemen waar je trots op bent. Het hoeft niet van vandaag maar mag ook van het afgelopen jaar. Dit zijn mijn 10 dingen waar ik trots op ben:

 1. Mijn allereerste halve marathon.
 2. Op alles wat ik heb bereikt met Vegan fittie.
 3. Dat ik steeds beter luister naar mijn lichaam.
 4. Dat ik het de krachttraining na mijn halve marathon weer heb opgepakt.
 5. Balans gevonden
 6. De hoofdrol gespeeld in een groot theater!
 7. Mijn lef.
 8. Dat ik altijd positief blijf
 9. Mijn doorzettingsvermogen
 10. Dat ik vaker voor mezelf kies en niet wacht op andere… (bijv. met mijn vakantie in Marokko)

En ben je benieuwd naar de andere challenges? check deze hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *