Eettest/ challenge

Vegan chocolade test

Vegan chocolade test. Ik hou van chocola!! Jij ook?? Dan is deze video zeker een aanrader. Alberheijn heeft namelijk een heleboel nieuwe repen in zijn assortiment waarvan heel veel vegan.

Delicata

Voor ik begin te vertellen hoe lekker deze repen zijn even dit: Ik wordt niet gesponsord dit te zeggen en ik heb de repen ook niet gratis gekregen. Dit is mijn oprechte mening en heb ik helemaal uit mijn eigen zak betaald.

Ik ben dan ook oprecht blij dat er steeds meer pure chocolade smaken komen met een extra smaak eraan. Vaak wordt er wanneer er iets in de pure chocolade zit, alsnog melkpoeder aan toegevoegd. Dat is in deze repen gelukkig niet het geval!

Rice chocolate.

Vroeger ging ik ieder jaar naar Frankrijk, en dan had ik letterlijk 1 verslaving (okay meerdere, maar deze was 1 van mijn Franse must haves) Ik moest en zal altijd een of eigenlijk meerdere repen Rice chocola meenemen. Ik weet niet of je dit kent, maar dit is chocola met stukjes gepofte rijst erin!! OMG zo lekker!! Maar in nederland hadden ze die nooit en nu ik vegan ben moest ik de Franse versie ook vaarwel zeggen. Totdat ik de reep van de AH zag! Zij hebben ze! En hij smaakt (bijna) net zo goed!