Eetdagboek,  what I eat in a....

Vegan de vrijheid vieren!

Vegan de vrijheid vieren! Dat is wat ik afgelopen weekend heb gedaan. Op zaterdag 5 mei was het bevrijdingsdag en ik vierde dit in Almere! In deze video laat ik je zien wat ik tijdens bevrijdingsfestival heb gegeten.

Flexen met Ronnie Flex

In Almere was Ronnie Flex de hoofdact en dat was dan ook duidelijk aan het publiek te merken. Hij kwam al vroeg en we stonden dan ook tussen de hysterische meisjes. Ik vond het super grappig om te merken hoe het publiek op hem reageerde en was verbaasd hoeveel liedjes ik van hem kende…

De beste momenten zijn…

Van die momenten dat je denkt dat je na het optreden van Ronnie Flex (om 16.00) naar huis zal gaan, maar eerst nog even 1 drankje wilt doen…. Dit werden er uiteindelijk meer dan een en we belandde al snel bij een tent met een coverband. Hier hebben we de rest van de dag en avond gezeten. Uiteindelijk was ik pas om 00.00 uur thuis. Het mooie van dit alles was dat iedereen hetzelfde dacht toen we om 15.00 bij Ronnie Flex stonden. Niemand had verwacht dat het nog zo lang zo gezellig zal zijn!

Vegan eten:

Tijdens een festival is het altijd lastiger om vegan te eten, helemaal als je daarnaast ook gezond wilt doen. Toch wordt vegan steeds bekender en kijken mensen niet raar meer op als je vraagt of ze toevallig ook vegan mayo hebben.
Ondanks dat ik op dit soort dagen niet zo let op wat ik eet, probeer ik het wel binnen te perken te houden. Zo dronk ik gedurende de dag ook heel veel water, iets wat ik niet heb laten zien in de video…

Dancing is my cardio:

Op deze dag tikte ik even mooi bijna de 30.000!! stappen aan! Yes en dat terwijl ik in de ochtend niet eens had hardgelopen. Dit alles dus puur met dansen en springen, want ja dat is ook gewoon cardio. En ik merk dat ik dit echt een leuke manier vind van werken aan mijn conditie. Lekker springen dansen en gek doen en ik heb daar niet eens (zoveel) alcohol voor nodig. Geef me 2 cola zero en ik ben AAN!.