vegan eetdagboek dam tot damloop
Eetdagboek,  what I eat in a....

Vegan eetdagboek dam tot damloop

In mijn nieuwe video laat ik je mijn vegan eetdagboek van de dam tot damloop zien. Op zondag 22 september liep ik de 10 miles (16km) tijdens de dam tot damloop namens Hart4onderzoek

Hart4onderzoek

Hart4onderzoek is een doel wat zich inzet voor onderzoek naar volwassenen met een aangeboren hartafwijking. Daar waar de hartstichting zich vooral richt op niet aangeboren hartafwijkingen richt hart4onderzoek zich juist op de aangeboren hartafwijkingen. De hartafwijking die ik heb is namelijk zeldzaam en ik ben dan ook 1 van de oudste met deze afwijking. Vandaar dat er hard onderzoek nodig is om te kijken hoe deze doelgroep (ik dus) een langere levensduur kan hebben.

Dam tot damloop

Een run die al heel lang op mijn bucketlist stond was de Dam tot damloop! Het leek me waanzinnig leuk om eens deze run te doen van Amsterdam tot Zaandam. Maar wat eet je dan tijdens zo’n run?? Dat laat ik allemaal zien in mijn eetdagboek die ik tijdens de dam tot damloop heb opgenomen. Ik was echter best wel zenuwachtig voor de run want precies een jaar geleden rende ik mijn eerste halve marathon in Disney en sinds die run heb ik nooit verder dan 12 km gerend…

Rennen op karakter

Dat is wat ik deed althans de laatste kilometers, want daar waar het de eerste 11 best wel lekker ging, had ik het zwaar in de andere 5… Hoe en wat leg ik je allemaal in de video uit. Desalniettemin ben ik zeker niet ontevreden over de run! Het was bloedje heet (24 graden) ik rende in de volle zon en heb het mooi maar geflikt hem uit te lopen. Daarnaast waren er veel mensen die deze run niet eens mochten doen omdat ze in de middag pas startte en er teveel slachtoffers waren gevallen. Ik ben altijd dankbaar en blij dat ik goed naar mijn lichaam luister en dus het rustig aan doe!

Check hier de video voor mijn vegan eetdagboek en verslag van de run:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *