Barcelona

Vegan fit op reis: Barcelona dag 2

Vegan fit op reis, Barcelona dag 2  Kijk hier ook dag 1 van mijn reis mocht je deze nog niet hebben gezien. Deze keer bezocht ik het toeristische gebied Grazia, de wijk ligt vlak bij park Guell welke ik natuurlijk ook bezocht.

Alle vegan hotspots op een rij:

Voor het gemak zet ik even alle hotpots op een rij:

  1. Ontbijt bij: Green Shots Via Augusta 21
  2. Shop bij: Passeig de Gracia
  3. snack bij: Cafe Camelia, Carrer de Verdi, 79
  4. Lunch bij: Dolce pizza y los veganos, Carrer d’ Hipolit Lazaro 34
  5. Bezoek: Park Guell
  6. Diner bij: Veggie garden, carrer dels Angels 3

Vegan Pizza

Vegan pizza! SAY WHAT!! Hell yeah!! Ik was in Barcelona en at een heerlijke volledig vegan pizza. Dat in de buurt van Park Guell, wat een aanrader is om heen te gaan. Terwijl ik liep in Park Guell bedacht ik me hoe fijn het zal zijn als ik hier woonde, dan zal ik er echt iedere dag gaan hardlopen!!

Bespaar geld/calorieën door wandelen.

Nu we het toch of hardlopen hebben, ga wandelen!! Barcelona is een prachtige stad dat zich perfect uitleent voor een wandeltocht. Of nou ja ja kan heel makkelijk van A. naar B. lopen. Eigenlijk is alles wel rechttoe rechtaan. En ik ben de Queen of getting lost (zelfs met google maps) en ik kwam altijd zonder problemen naar de juiste locatie.

Ik zag al dit wandelen dan ook als het sporten van mijn reis, ik vind dit dan ook de perfecte workout op reis. Ik probeerde in ieder geval 10.000 stappen te zetten per dag. Maar de fitgirl in mij ging soms ook voor de 20.000. Die ik overigens met gemak haalde doordat ik hele afstanden aflegde. Niet alleen zorgt het vele wandelen voor de extra calorie verbranding, maar het bespaard je ook veel tijd en geld met het ov.