Vegan fitmas 2019

Vegan fitmas 2019

Yess het is weer tijd voor vegan fitmas !!! Tijdens Vegan fitmas 2019 neem ik je in de maand december mee in mijn dagelijkse leven. Iedere dag komt er een video online over mijn ups en soms ook wel downs. De leuke maar ook heerlijk domme momenten.

Speciale afspeellijst.

Op mijn youtube kanaal heb ik hiervoor een speciale afspeellijst gemaakt waarin ik alle 24 videos deel. Ik hou van kletsen en lekker gek doen, dus verwacht veel van dat soort video’s. Maar niet alleen klets ik een eind weg voor de camera, ik doe ook nog leuke dingen in mijn leven (ja echt)

Schaatsen en kerstmarkt

Zo schaats ik tijdens de kerstborrel van mijn werk de sterren van de hemel (of toch niet??) Beleef ik die dag erna een typische vrijdag de dertiende, en ga ik ook in 1 weekend naar 2 leuke kerstmarkten.

Maar ook ga ik verschillende challenges aan, zo eet ik een dag alleen maar pannenkoeken en maak ik een kerstdiner voor 10 euro!!

Vegan drie gangen diner op kerstavond

Mijn vegan fitmas 2019 sluit ik af met een heerlijk vegan drie gangen diner op kerstavond. Deze avond nodig ik mijn ouders, zus en zwager bij mij thuis en moeten ze van mij verplicht aan het konijnen voer. Het voorgerecht zal zijn een wortel, het hoofdgerecht een grassoep en als toetje hebben we een appel, want dat is wat vegans eten toch?? Of toch niet?? Ben jij benieuwd wat ik eet met kerstavond en sowieso deze hele periode, kijk dan zeker deze afspeellijst en ik hoop dat jij er net zoveel van geniet als ik van het maken van deze video’s!!

En wil je nou meer zien, check dan zeker ook de video’s van vorig jaar!

Bij deze wil ik jou ontzettend fijne feestdagen wensen en een gezond, gelukkig en VEGAN FIT nieuw jaar!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *