vegan hotspots budapest
Geen categorie

Vegan hotspots Budapest

Yeah mijn zus nam me mee een weekend weg. Tot een uur voor vertrek wist ik nog niet waar we heen zouden gaan, maar het werd BUDAPEST!! En dus laat ik je in mijn nieuwe video de vegan hotspots van Budapest zien!

Vlees vlees en nog eens vlees

Dat is wat de gids de eerste dag vertelde over Hongarije. Het land van vlees, waar je als vegetarier het lastig hebt… AI ik ben vegan… zal er dan wel iets voor mij bij zijn??? Gelukkig was dit voor mij niet echt een zoektocht want bij toeval had ik al 2 andere video’s gezien waarin ik zat vegan hotspots zag!

Maar goed ik ging met iemand op reis die niet vegan is, en mijn intentie is altijd om mensen niet te dwingen zo te eten zoals ik. Ik wilde dan ook dat mijn zus ook kon genieten van het eten daar, en daarin ook keuze had.

Vegan friendly hotspots

Gelukkig zijn er naast vegan hotspots ook genoeg vegan friendly hotspots te vinden in Budapest. Ik kon mijn geluk niet op toen ik op zondag bij een koffietentje vegan pannenkoeken op de kaart zag staan!! Echt super nice!!

2 video’s in 1

Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om de 3 dagen in 2 aparte video’s te monteren zodat het niet een enorm lange video werd. Ik hoop natuurlijk dat jullie van beide video’s kunnen genieten. De eerste video is mijn reactie op de reis en alvast wat van het Buda gedeelte. En mijn tweede video is lekker veel vegan hotspots maar ook de toerist uithangen. Mijn zus en ik zijn goed in teveel willen op 1 dag en dat lukte maar net….

Ik hoop in ieder geval dat je net zoveel geniet van de video als ik !! Mocht je meer hotspots video’s willen zien? Je vind ze in deze afspeellijst op mijn youtubekanaal! Onder de 2 video’s staan trouwens alle vegan hotspots vermeld 🙂 (op youtube) Veel kijk plezier!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *