Eindhoven

Vegan Hotspots Eindhoven

Vegan Hotspots Eindhoven

Een dagje Eindhoven op de planning, maar benieuwd waar je heerlijk vegan kan eten en duurzaam kan shoppen? Check dan deze video’s want hierin laat ik je alle hotspots van Eindhoven zien. Zo kan je heerlijk lunchen bij the Happiness cafe, die overigens 2 vestigingen in eindhoven heeft.

Happiness Cafe

De ene locatie van de happiness cafe is meer toegespitst op ontbijt en lunch en bij de andere kan je ook terecht voor avond eten. De hotspot is niet perse vegan, waardoor je ook je non vegan friends mee kan nemen. Ik genoot bij de Happiness Cafe van een heerlijke burger en mijn eerste pumpkingspice latte. Met jawel! VEGAN SLAGROOM!!! Ik kon het bijna niet geloven, maar het was toch echt waar. Ik genoot hier dan ook op en top van! Wat een heerlijke lunch was dat.

Ons, eten en drinken.

In de avond ging ik ook nog eens luxe uit dineren, dit keer bij ONS eten en drinken. Ook dit cafe is niet perse veganistisch maar heeft wel heel veel vegan opties. Ik kon mijn hart niet op en vond het dan ook moeilijk om te kiezen. Uiteindelijk ging ik onder andere voor patat met vegan mayo. Wat ik verder at, zie je in de video!

Ook op het gebied van duurzaam en vintage shoppen kan je zeker goed terecht in Eindhoven. Zo wordt een dagje of weekendje eindhoven voor zowel jij als je non vegan friends een zeer prettige ervaring.

In deze video laat ik je niet alleen zien welke hotspots er vegan friendly zijn, maar ik geef ook duidelijk aan waar je ze kan vinden en hoe je vanaf het station kan lopen, zodat jij een goed beeld hebt waar je je shop middag kan beginnen en eindigen.