Eettest/ challenge

Vegan ijs test: Professor Grunschnabel

Vegan ijs test: Professor Grunschnabel. Dit is een heerlijk ijsmerk wat ijs van kokosroom maakt.

Roomijs vs sorbetijs.

Voordat ik vegan werd hield ik ontzettend veel van roomijs. Geef mij maar een heerlijk bolletje chocolade of mokka ijs, daar werd ik altijd gelukkig van. Mijn beste combinatie: Een hoorntje met slagroom in de hoorn, Vervolgens mokka en chocolade ijs en dan als topping nog wat nootjes!! Daar kon je me echt voor wakker maken en stiekem nog steeds. Toen ik vegan werd was dit dan ook wel eventjes een dingetje. Ik ben namelijk helemaal niet zo’n fan van die sorbet smaken. Ik vind ze vaak te zoet en te chemisch.

High class ijs.

Vandaar dat ik ontzettend blij ben met het feit dat Dr Grunschnabel heerlijke vegan smaken ijs op de markt heeft gezet. En dan wel room ijs. Hoewel ze ook fruitige smaken hebben, test ik in deze video juist de roomsmaken. Ik ben namelijk heel benieuwd hoe deze smaken en of ze de prijs waard zijn. Ze zijn namelijk niet goedkoop. Voor 1 pot ijs betaal je al snel meer dan 5 euro. AI wel even pijnlijk maar aan de andere kant betaal je hetzelfde voor een goede pot ben en jerry.