vegan in de liefde: de vlees-eter
weekvlog

Vegan in de liefde: De “vlees-eter”

In mijn mini docuserie ga ik opzoek naar de liefde. In de aflevering “Vegan in de liefde: De vlees-eter” gaat mijn zoektocht verder. Niet alleen vertel ik je hoe mijn date leven verder ging, ik heb ook 2 ontzettende leuke en open interviews met twee vlees-etende mannen!

De vlees-eter

Tegenwoordig heb ik bijna het idee alsof het klinkt alsof je een monster bent wanneer je vlees eet. En ik weet dat sommige vegans dit ook zo zien. Ikzelf ervaar dit absoluut niet zo, dat zal ook een beetje gek zijn want dan vind ik mijn hele familie en vriendengroep monsters. Het doel van deze aflevering is dan ook niet om “de vlees-eter” af te schilderen als een monster.. Nee! Ik wil juist hun kant van het verhaal belichten!

Wanneer je vrouw vegan wordt

Ik ben namelijk ontzettend benieuwd hoe het is als je vrouw vegan wordt. Wanneer je jaren lang samen bent en als hobby koken hebt, en ineens besluit de ander dat het koken van gerechten wordt beperkt door alleen nog maar koken met plantaardige ingrediënten. Daarnaast ging niet alleen zijn vrouw veganistisch eten maar werden zijn dochter en zoon ook vegetariër.

Vegan mannen daten als vlees-eter

“Zal jij een man daten als hij vegan was??” Deze vraag stel ik aan mijn andere lieftallige “vlees-etende” vriend Jeroen. Iemand die mij altijd plaagt dat ik meer vlees moet gaan eten. Vandaar dat zijn antwoord voor mij ook zeer verassend was!!

Beide mannen zijn erg open in het interview, iets wat ik ontzettend waardeer. Daarnaast zie je in deze aflevering mij ontwikkelen van iemand die even helemaal down is, naar iemand die weer nieuwe ontwikkelingen heeft doorgemaakt.

Ik merk dat ik door deze serie steeds beter mijzelf leer kennen en mijn valkuilen leer kennen. Ook door jullie reacties!! Daarvoor wil ik jullie ontzettend bedanken. Ik hoop dat jullie wat aan deze aflevering hebben. Nog 2 afleveringen te gaan!! Zal ik de ware vinden??? Ik houd jullie op de hoogte 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *