vegan liefde 2: Hoop
weekvlog

Vegan in de liefde: Hoop

In mijn mini docuserie ga ik opzoek naar de liefde. In de aflevering “Vegan in de liefde: Hoop” gaat mijn zoektocht verder, heb ik een leuke date en een goed gesprek met een man die voor zijn vriendin van ras-echte vlees-eter naar vegan ging.

Hoop

Bestaat dan toch die ene leuke man?? Dat is de vraag die mij gedurende mijn onderzoek bezig houd. Tref ik toevallig net de verkeerde, of vinden alle mannen het daten met een vegan vrouw lastig? In het interview dat ik met Kasper heb, van plant based balance. Kom ik erachter hoe Kasper van ras echte vlees eter (die zelf een poging deed zijn vriendin vlees te laten eten) naar vegan ging… Heel fijn om even een mannelijk oogpunt te hebben in dit geheel!

Doorgaan met daten

Na mijn vorige date ging het swipen gewoon weer verder, en stuitte ik op een andere jongen, waarmee ik een leuke date had! Na deze date en het gesprek met Kasper kreeg ik hoop. Er zijn zeker mannen die het lastig vinden dat een vrouw vegan is (en zo zijn er ook vrouwen die het lastig vinden wanneer een man vegan is) Maar er zijn ook altijd mensen die het geen bal kan interesseren. Die gedachte gaf mij hoop! Al moet ik eerlijk bekennen dat aan het eind van de aflevering de moed toch weer een beetje in de moed zakt.

Cliffhanger

Met een lichte cliffhanger sluiten we dan ook de aflevering “Vegan in de liefde: Hoop” af (het moet natuurlijk wel spannend blijven XD) Hoe het nu verder gaat zie je dan ook volgende maand in deel 3!! Dan interview ik 2 niet vegan mannen hoe zij erin staan! Abonneer je dus op mijn kanaal zodat je volgende maand deel 3 niet mist 🙂 He je deel 1 gemist? Deze vind je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *