vegan in de liefde vegan dating
weekvlog

Vegan in de liefde: Vegan dating

De een na laatste aflevering van vegan in de liefde staat voor je klaar. Mijn zoektocht gaat gestaagd door alleen dit keer doe ik het offline. Althans, ik heb een heel leuk interview met Linda van vegalove, een vegan dating site. Want is er behoefte om als vegan te daten met mede vegans?? Deze en meer vragen stel ik onder andere aan Linda.

Hoe is “dating” voor de vegan man?

Niet alleen interview ik Linda, ik heb ook een leuk gesprek met Richard, een vegan single man. Helaas zijn er wat beelden verwijderd, maar hij vertelde mij o.a. dat ook hij vaak beoordeeld wordt door de vrouw op het vegan zijn. Toch heeft hij als man het voordeel dat hij de vrouw mee kan nemen naar een restaurant en hij dus de keuze kan maken, ja dan wordt het natuurlijk een vegan restaurant. Ben jij benieuwd of hij veganisme als een belemmering of verrijking ziet in de liefde? Dan raad ik je aan de video te kijken!!

Winactie t/m 8 december.

Kijk vooral ook tot het eind van de video, want samen met Linda heb ik nu iets leuks voor je. Niet alleen heeft zij een toffe datingwebsite, ze heeft ook een prachtige woonwagen staan. En voor de feestdagen geeft zij nu 1 overnachting + vegan ontbijt voor 2 personen weg. De woonwagen is goed geïsoleerd en er staat een verwarming in, dus de overnachting kan prima plaatsvinden in een winters landschap!!

Mijn persoonlijke groei.

Naast de 2 toffe interviews heb ik ook een enorme persoonlijke groei doorgemaakt. Ik merk echt hoeveel het maken van deze serie mij heeft geholpen om meer en meer mijzelf te zijn. Ik durf nu veel meer, maar vooral ook te zeggen wat ik niet durf en dat niet ontwijken! Daarvoor ben ik ook dankbaar naar jullie toe aangezien jullie altijd zo enorm lief reageren!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *