Vegan fitmas 2018

Vegan kerstmenu voorbereiden.

Op kerstavond vier ik samen met mijn ouders, mijn zus en mijn zwager kerst! En mijn zus kwam met het idee om een geheel vegan drie gangen menu te maken!! Samen met haar bedacht ik een paar weken geleden het menu, en vandaag was het dan zover: We gingen het bereiden!

Vegan driegangen menu

Het wordt morgen een driegangen menu, en aangezien mijn zus en ik beide nog moeten werken gingen we vandaag de hele dag in de keuken staan. Zodat we op de dag zelf alleen nog maar de dingen hoeven op te warmen en de laatste puntjes op de I te zetten!

En ik kan je nu al zeggen: HET WORDT ZOOOOO LEKKER!!! Ik heb er oprecht NU al zin in!! Ik de video zie je ons het volgende voorbereiden:
– Pastinaaksoep
– Gevulde pompoen
– Wellington
– Vegan zandkoekjes
– Merenque sneeuwpopjes

Ik hoor je denken: Merenque, dat is toch van eiwit?? Ja dat klopt, maar je kan het ook heel makkelijk vegan maken. Wist je dat je kikkererwten vocht heel makkelijk kan opkloppen?? Je hebt maar 1 glazen potje nodig, dit is al genoeg voor een stuk of 15 sneeuwpopjes. Beetje poedersuiker erbij en klaar.

Benieuwd naar de andere challenges, check deze hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *