Vegan on a budget

Vegan on a Budget

Vegan eten en leven op een budget wordt vaak niet samen gezien. Veganistisch eten heeft nog steeds het stigma dat het duur is. Dat dit helemaal niet zo is laat ik zien tijdens mijn vegan on a budget challenges. Hier ga ik telkens diverse uitdagingen aan om voor een laag budget mijn boodschappen te halen.

Eten voor een tientje

Bij de boodschappen challenge is het budget: een tientje. lukt het mij om een week lang te eten voor een tientje?? Dat laat ik zien bij verschillende supermarkten op verschillende momenten. Iedere maand neem ik je mee naar een andere supermarkt om te kijken hoe ik daar kan eten voor een 10tje.

Vegan on a Budget maand challenge

Maar in januari 2020 pak ik het op aanvraag van jullie heel anders aan. Ik ga een maand lang leven voor 6 euro per dag. Niet alleen doe ik nu mijn weekboodschappen van dit bedrag, ik betaal er ook mijn uitjes en reiskosten van. Op de pagina: “Het leven van een vegan fitgirl” Kan je aan de hand van mijn wekelijkse vlogs zien hoe de budget challenge mij af gaat. Op deze pagina staan alle challenges die ik in deze maand maar ook daarbuiten doe omtrent budget. Heb jij dus wat budget inspiratie nodig?? Dan zit je hier helemaal goed!!

Drie eiwitrijke budget maaltijden!
Voor 10 euro mijn weekboodschapen bij de Lidl doen!
Van maar 6 inrediënten leven.
Voorbereiding en start Budget maand
Een week lang leven op 5 ingrediënten Budget maaltijden
10 euro mijn weekboodschappen Albert Heijn

Voor 10 euro mijn weekboodschappen bij de DEEN
Extreem budget challenge
Vegan on a budget (boodschappen) shoplog Nettorama & Kringloop