recept

Vegan paas brunch tips

Vegan paas brunch tips geef ik je in deze video. Want wat kan je nu het beste op tafel zetten wanneer je omni familie bij je komt eten?

Pasen:

Ik weet niet waarom maar ik vind pasen misschien nog wel een leuker feest dan Kerst. Misschien komt het vooral omdat ik hou van het voorjaar. De bloemen komen op, de zon gaat weer schijnen, het wordt weer langer licht. Daarnaast wordt het ook langzaamaan warmer. En vergeet natuurlijk niet alle dieren die geboren worden. (Kinderboerderij feest!!)

Maar sinds 2017 ben ik officieel vegan en dus nodig ik graag mijn familie uit voor een Brunch. Nu wil ikzelf altijd helemaal uitpakken en dat doe ik dan ook. Daarnaast neemt mijn familie zelf wat mee zodat zij ook non-vegan kunnen eten. Ikzelf heb daar overigens geen moeite mee.

Brunch-recepten:

In deze video laat ik je niet alleen zien wat ik serveer tijdens de vegan paasbrunch, maar ik deel ook de recepten met je. Natuurlijk ben ook ik soms liever lui dan moe, en haal ik ook dingen. Zo staan er standaard matzes op tafel. Want ja I love Matzes. Ik ken ze nog van vroeger met boter en suiker, overigens doe ik dat nu nog steeds wel, alleen dan met vegan boter natuurlijk 🙂 Maar een matze met Hummus is ook super lekker!! Zeker als je de hummus zelf maakt! Of wat dacht je van een matze met zelfgemaakte chocoladepasta??

Het leukste en fijnste aan dingen zelf maken, is dat jij kan bepalen wat je wel of niet erdoor doet. Ik vind het belangrijk dat ik hetgeen toch gezond houdt en dus vind je in mijn huis geen witte tafel suiker. Wel andere zoetstoffen, maar ook die probeer ik zo veel mogelijk te beperken. Ik zoet iets liever met banaan, dadel of rozijnen. Veel lekkerder en gezonder.