Eettest/ challenge

Vegan paasei test

Vegan paasei test, 1 ei is geen ei, 2 ei is een half ei 3 ei is een paasei. En ja dat ga ik dan ook testen voor je in deze video.

Vegan eieren:

Ei hoort erbij zeggen ze, maar dan het liefst wel vegan. Zo eet ik sinds dit jaar geen eieren van een kip meer.
Ik eet nog wel chocolade eieren, althans niet alle, want ik eet alleen nog pure chocola. Gelukkig zijn er steeds meer vegan chocolade eieren op de markt.

Ik hield altijd van eieren met vulling, maar op de een of andere manier moet daar of het nou puur is of niet, altijd melkpoeder inzitten (vraag me ook niet waarom). Vandaar dat ik in deze video pure paaseieren test.

Ik test ze van verschillende merken met verschillende prijzen: Van Aldi, tot Albertheijn. Ik laat weten welke ik het lekkerst vind. Hierbij let ik op de smaak, maar ook de prijs. Daarnaast houdt ik rekening met het feit dat ik helemaal niet zo zoet meer eet. En jij zoet juist misschien heel lekker vind.

Eettest:

Ik hou ervan om producten te testen, dus ik hoor van jou heel graag wat je graag nog zou willen zien. Wat wil jij nou dat ik ga testen. De enige eis die ik heb is dat het vegan friendly moet zijn. Ik ga dus bijvoorbeeld niet stukken vlees testen of dingen waar melk oid aan is toegevoegd :). Voor de rest vind ik alles prima, van eiwitpoeder tot vlees vervangers ik wil ze allemaal voor je testen.

Daarnaast ben ik vooral benieuwd wat jij de lekkerste paaseitjes vind. Voor welke loop jij een extra blokje om naar de winkel? En welke moet ik de volgende keer echt gaan proberen? Laat het weten in de comments onder de video!!

Veel kijk, eet en paasplezier!