recept

Vegan pizza bij New York pizza, zelf maken

Vegan pizza bij New York pizza, zelf maken, ja je hoort het goed ik mag deze pizza helemaal zelf maken.
Sterker nog ik mag beide pizza’s maken!

Veggie pizza:

De eerste pizza die ik helemaal zelf mag maken is de veggie pizza. Deze bestaat uit vegan kaas en tomaten en na de oven komt er rucola op. Hoe simpel het ook klinkt, ik heb toch aardig wat moeite met het maken van de pizza. Vooral het deeg in de juiste vorm krijgen is een dingetje. En hoeveel saus moet er nu eigenlijk op?

Vegan shoarma pizza:

De tweede pizza die ikzelf mag maken is de shoarma pizza. op de eerste pizza vergaten we de ui, vandaar dat ik nog een tweede poging mocht wagen. En deze keer lukte het wel. Al had ik ook deze keer moeite met het vormen van de deeg tot een mooi rond geheel! Ik ben gewoon niet zo’n goede pizza bakker of althans, dat vind ik. Ik vraag namelijk ook de mening van de manager van de NY pizza. En wat hij daarover te zeggen heeft moet je zeker even kijken.

Wat vind de vleeseter?

Nu ben ikzelf al meer dan een jaar lang vegan. En daardoor kan het zijn dat mijn smaak is veranderd. Ik kan daarom de pizza wel ontzettend lekker vinden, maar ja wat vind de vleeseter ervan?? Vandaar dat ik Jeroen, die mij niet alleen gefilmd had tijdens het bak proces, vroeg of hij wilde proeven. Dat wilde hij natuurlijk wel! Je begrijpt dat ik nog niet ga verklappen wat hij van de pizza’s vond. Ikzelf vond de pizza’s heel erg lekker en ik vind het ontzettend goed dat je met het kopen van de pizza Sea Shepphart steunt. Er gaat dus letterlijk een euro per pizza naar de Haaien. Geniet van deze video, en bestel ook zeker deze pizza’s!!