Eetdagboek,  what I eat in a....

Vegan tapas en kaas

In dit eetdagboekje laat ik je niet alleen zien wat ik eet, ik test ook een paar producten voor je uit. Vanuit charly all is fair is mij gevraagd of ik hun kaas zal willen testen en mijn mening met jullie zal willen delen.

Dat wilde ik wel, maar het leek mij leuk mij niet alleen te laten testen, maar ook een niet vegan vriendin van me. Want de voornaamste reden dat er producten op de markt zijn zoals vegan kaas en vlees, is als je het mij vraagt om de non-vegans te laten zien dat het ook lekkere alternatieven zijn! Vandaar dat ik voornamelijk ook de mening van een non-vegan wilde!!

3 soorten

Ik mocht drie verschillende soorten testen: De “Chedah, Boerse zin en Parm a Zaan”. Alle drie totaal verschillend van smaak en textuur en alle drie even lekker. De cheddah en de boerse zin zal ik voornamelijk op een toastje smeren. Ze paste dan ook perfect in mijn vegan tapas waar ik samen met Fleur van genoot. Daarnaast zijn alle kaasjes volledig suikervrij en bevatten ze geen andere toegevoegde kleurstoffen etc. Ik vind het dan ook knap dat er met natuurlijke ingrediënten een vegan kaasje geprobeerd is na te bootsen. Met de nadruk op geprobeerd, want ja echt naar kaas smaken vond ik het niet…

Ben jij benieuwd naar mijn mening over de kaasjes? Kijk dan snel de nieuwe video! Zelf proeven? De kaasjes zijn o.a. verkrijgbaar bij de Ekoplaza.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *