Eettest/ challenge

Vegan zoet broodbeleg test

Vegan zoet broodbeleg test, Bang dat je als vegan je broodje hagelslag vaarwel moet zeggen? Ik testte voor jou 5 vegan broodbeleg.

Van hagelslag naar pindakaas.

Hoewel er al jaren pure varianten zijn van de hagelslag, is toch niet elke pure hagelslag vegan. In veel varianten zit namelijk melkpoeder SAY WHAT!! Ja ik vind dat zelf ook heel raar. Waarom melkpoeder toevoegen aan pure hagelslag. Ik zal het persoonlijk ook niet weten. Gelukkig is de pure hagelslag van de AH wel vegan, en dus testte ik die uit.

Niet vegan pindakaas:

Ik maakte 1 cruciale fout in deze video. Ik testte namelijk pindakaas van mr kitchen. Zij hebben veel soorten pindakaas met een smaakje. Ik testte de karamel zeezout variant. Normaal check  ik altijd 100 keer een verpakking, maar dit keer had ik dit niet gedaan. Super dom want waar wordt karamel vaak mee gemaakt? Juist melk. En dus was deze variant niet vegan. Hier hebben zij mij zelf op gewezen nadat de video online kwam. Gelukkig zijn er wel veel andere varianten vegan en gewone pindakaas is natuurlijk sowieso vegan.

Schuddenbuikjes:

Ja ook deze zijn gewoon heerlijk vegan, net zoals de meeste pepernoten (want zeg nou zelf schuddenbuikjes zijn toch gewoon vegan pepernoten.) Check de video wat ik van al dit lekkers vind!