weekvlog

Vet chaotische week

Vet chaotische week, soms heb je van die weken, dat je van afspraak naar afspraak rent. Dat je je afvraagt wanneer je even tijd voor jezelf hebt en vooral waar de tijd is gebleven. Dat was duidelijk deze week.

Brainwash

Toch had ik even tijd om naar de kapper te gaan en mijn gele haar te herstellen. Ik had namelijk een tijd geleden, zelf mijn haar geblondeerd. Weliswaar met vegan en natuurlijke verf, maar het werd geel!! Ja geel! Ik heb heel lang gelopen met geel haar. Mijn omgeving was zo lief daarover niets te zeggen, maar ik voelde me niet op mijn gemak. Daarnaast wilde ik graag een andere coupe, meer een lange bob ook wel LOB genoemd. Dus ging ik voor het eerst in mijn leven naar de kapper om daar mijn haar te laten verven.

Helaas heb ik niet het budget om naar een vegan kapper te gaan, en dus deed ik dit bij Brainwash. Dit is een goede en goedkope kapper waar ik vaak kom. Hij zit niet bij mij in de buurt, maar ik weet dit altijd goed te combineren. En zo konden zij mijn gele haar fixen

Ben en Jerry:

Ook ging ik deze week opzoek naar de nieuwe smaken van Ben en Jerry. Want ja sinds deze week hebben zij vegan ijssmaken!! Hoe chill is dat!! (ik vind dit dus oprecht heel chill) Echter leek het alsof heel Nederland dat vond, want ze waren ontzettend snel uitverkocht en niet meer op voorraad. En ik wilde natuurlijk wel 2 smaken kunnen testen in een aparte video.

Anyhow, als je mij wilt zien rennen, vliegen, struikelen, vallen en wil zien doorgaan, kijk dan zeker deze vlog. Je ziet een gehaaste jetske die af en toe de camera erbij pakt om met jullie te kletsen. En ja je ziet ook mijn nieuwe haar!