vegan fitmas/vlogmas

Voor 50 euro shoppen bij de Ekoplaza

Voor de kerst kreeg ik een bon van de Ekoplaza cadeau. Hoewel ikzelf ooit heb gezegd: “Wat moet je nou met een bon van de AH?” Was ik hier oprecht blij mee! Vooral ook omdat de Ekoplaza super veel vegan producten heeft, je begrijpt dus dat ik volledig los ben gegaan!!

Veel non food

Ik wilde het wel slim aanpakken en niet mijn “gewone” weekboodschappen daar halen om vervolgens maar 1 week plezier van de bon te hebben. Vandaar dat ik vooral voor veel non-food artikelen ben gegaan! Maar natuurlijk kon ik het niet laten om ook wat nieuwe vegan dingen te proberen.

Vegan mozzarella

Zo kocht ik vegan mozzarella. Ik had namelijk van een ander recept nog pesto over en vroeger kon je me echt gelukkig maken met pesto, tomaat en mozzarella op een broodje. Ik ben heel benieuwd hoe deze smaakt, maar goed mozzarella heeft niet heel veel smaal van zichzelf, dus hoe moeilijk kan het zijn dit na te maken… Ik ga in ieder geval nog tijdens deze vegan fitmas de mozzarella uitproberen en laat je weten hoe het smaakt!!

De challenges van deze keer sluit helemaal aan bij deze boodschappen shoplog! Kan jij al raden wat het is??

En ben je benieuwd naar de andere challenges? check deze hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *