weekvlog

Wat ik van de boeken van Janneke van der Meulen vond?

Wat ik van de boeken van Janneke van der meulen vond? Dat vertel ik je in deze weekvlog.
Ik geef een open en eerlijke review over de boeken: Super snel herstel en eet win-win. Deze boeken zijn beide geschreven door Janneke van der Meulen en gaan volledig over plantaardig eten. Zij verteld in deze boeken hoe zij aan alle nodige vitamines en mineralen komt zonder dat ze vlees, vis, zuivel, ei of vleesvervangers eet. Ze haalt al het goede gewoon uit de natuur.

Vegan poffertjes.

Ik wist eerlijk gezegd niet dat het bestond, maar in Bussum kan je gewoon vegan poffertjes eten, en die smaken net zo lekker als de echte poffertjes. Daarnaast heb ik een heerlijke smoothie genomen bij Juice Monkeys een van mijn favoriete smoothie tentjes in Bussum. Dit alles gezellig samen met Jeroen, die sinds kort ook in Bussum woont.

Studiolamp:

Om mijn video’s te optimaliseren heb ik een studiolamp aangeschaft. Hierdoor hoop ik mooiere video’s voor jullie te maken. Overigens wil ik sowieso gaan werken aan de kwaliteit van mijn video’s maar daarover vertel ik meer in weekvlog 17 (nog even geduld dus).

Smoothies:

In deze weekvlog zal je ook veel smoothies voorbij zien komen. Ik moet zeggen dat ik ook echt een smoothie gek ben. Een lekkere mix van groente en fruit en dan vooral met lekker veel toppings als kaneel, kokos, fruit en noten. Ik ben er gek op. Hopelijk inspireer ik je via deze video om ook van dit soort smoothies te maken. Mijn favoriet is toch wel de groene smoothie, met spinazie en banaan. Al ben ik gek op cacao en mix ik dat ook graag met banaan. Banaan is dan ook mijn meest favoriete fruit als het gaat om smoothies. Een “kale” banaan eet ik eigenlijk nooit meer, ik wil het of in de smoothie of op een boterham of cracker met pindakaas en kaneel….