Eetdagboek,  what I eat in a....

What I eat in a day: Trainingsdag

What I eat in a day: Trainingsdag. Ik laat je in deze video zien wat ik allemaal eet als vegan op een trainingsdag.

Trainingsdag vs Rustdag.

Het verschilt natuurlijk per voedingsplan, maar over het algemeen eet ik anders op een trainingsdag dan wanneer ik een rustdag heb. Ik eet voornamelijk meer op een trainingsdag dan wanneer ik een rustdag heb. Daarnaast probeer ik altijd extra te letten op mijn eiwitten. Zo hoop ik meer spiermassa te creëren.

Qua calorieën zit er niet hysterisch veel verschil tussen een trainingsdag en een rustdag. Ik eet zo’n 200 calorieën minder op een rustdag dan op een trainingsdag. Dit is eigenlijk 1 kleine snack.

Kies je eigen porties:

Misschien vind je dit ontzettend veel wat ik eet, of misschien wel te weinig. Misschien vind je dit hysterisch gezond of juist ongezond. Neem in ieder geval dit niet zomaar over, maar kies je eigen porties. Doe wat goed voelt voor jou. Ik hoop dat je met dit eetdagboekje inspiratie haalt uit het vegan eten. Ik wil laten zien dat vegan eten echt niet moeilijk is, maar juist leuk en lekker. Vandaar ook dat ik dit laat zien. Ik probeer het daarnaast zo betaalbaar mogelijk te houden, dat iedereen hier inspiratie uit kan halen, ook als je budget wat lager is.