Eetdagboek,  what I eat in a....

What I eat vegan in de Efteling

What I eat vegan in de Efteling, Ik mag als Rode kruis lid een avond naar de Efteling. Super leuk om de Efteling een keer by night mee te maken!!

Veel vegan opties?

Helaas hebben ze in de Efteling nog niet heel veel vegan opties. Wel kan je salades halen en vegan pasta’s. Hoewel ik meer voorstander was om die uit te proberen koos ik toch in samenspraak met de vriendin waarmee ik was, ervoor om patat te halen. En ja die heeft geen vegan mayo. Inmiddels ben ik wel gewend om patat te eten met curry, al blijft “echte” mayo toch het lekkerst. UPDATE: Sinds mei 2018 is er ook een gril bar waar je gegrilde groente kan eten. De vegan opties worden dus steeds meer uitgebreid.

Vegan snoep.

Gelukkig kan je als vegan wel goed terecht in het snoepwinkeltje van de Efteling. De meeste zuurstokken zijn namelijk vegan en dat hoort natuurlijk wel tijdens een dagje weg. Eventjes als kind lekker snoepen althans dat vind ik. Sowieso ben ik erg voorstander van balans en vind ik het belangrijk om gebalanceerd te eten. Je zal mij in deze video veel zien snoepen, maar op andere dagen eet ik dan weer heel gezond. Zo houd ik het voor mijzelf leuk en lekker.