Eetdagboek,  what I eat in a....

what I eat veggie festival en vegan bbq

what I eat veggie festival en vegan bbq. ik ben aanwezig op de eerste editie van Veggie Festival in Amsterdam. Dit is een bijna volledig vegan festival wat plaats vond op het NDSM werf in Amsterdam Noord.

Sharp sharp.

Er stonden ontzettend veel tentjes met ontzettend veel vegan lekkers. Zo at ik ein de lijk voor het eerst de taartjes van Sharp sharp. Deze zijn wat aan de prijs (en dat was dan ook de reden dat ik ze nooit eerder had gegeten) Maar ze zijn de prijs dubbel en dwars waard. Voor 1 taartje betaal je 3,50 maar je krijgt enorm waar voor je geld. Ze zijn super lekker en zowel vegan als gluten vrij. Ik heb er ontzettend van genoten samen met mijn zus.

Naast deze taartjes at ik ook heerlijke pom ballen van de Pom bar. Een hotspot die ik via via ken, maar nog nooit bij had gegeten. Wat waren die ballen ontzettend lekker!! Ik ga zeker een keer naar de pombar om daar eens een hele maaltijd te eten. Iets wat ik nu niet wilde doen aangezien ik vooral kleine snacks wilde eten op het festival.

Vegan bbq.

Diezelfde dag had ik ook een verjaardagsfeestje van een vriendin van me. Ze besloot te gaan bbqen. Dit was ontzettend leuk en gezellig!! Ik nam zelf een pakje vegan filet lapjes mee van de Lidle. Prima dingen als je het mij vraagt, zeker voor op de bbq. Voor de rest was er heerlijke salade en brood met hummus.

Ik heb me ontzettend vermaakt en heerlijk gegeten. Maar het meest belangrijke: Ik heb me geen seconde druk gemaakt om welke macro’s dan ook!! Dat maakte mij ontzettend blij en daardoor genoot ik extra van de hele dag. Ik viel zelfs van mijn geloof af om maar 1 keer per maand alcohol te drinken en genoot van een cider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *