Hoe en de wattes

Wordt pro in kringloop shoppen.

Hoewel het vroeger echt als iets vies werd gezien, wordt het tegenwoordig steeds normaler om je kleding bij de kringloopwinkel te scoren. En gelukkig maar want het is de meest duurzame manier van winkelen!!
Dus wordt pro in kringloop shoppen!!

Hoe dan?

Dat leg ik je uit in de video! In mijn nieuwe video geef ik je 7 tips hoe jij pareltjes voor nop kunt scoren. Want hoe leuk is het dat je een hele festival outfit bij elkaar sprokkelt en daar amper wat voor betaald. Zo scoorde ik bij de kringloop 2 outfits voor 17 euro! Zelfs bij de fast fashion ketens krijg je daarvoor niet 2 outfits (en gelukkig maar want ik zal dit oprecht belachelijk vinden!)

Anders kijken

Voor degene die mij al wat langer kennen weten dat ik al een tijdje bezig ben met duurzaam winkelen, het is dan niet de eerste keer dat ik hier een video over maak. Toch was het voor mij ook even een omslag toen ik van fast fashion naar kringloop shoppen ging. Maar inmiddels durf ik mezelf wel pro in kringloop shoppen te noemen!

Het is namelijk even wennen als je voor het eerst gaat shoppen in de kringloopwinkel. Je moet dan ook echt anders leren kijken! Daar waar eerst alles op soort hangt en er ook tig verschillende maten hangen, moet je het nu per item beoordelen. De maten moet je dan ook even vergeten, ikzelf let daar nooit op. Ik houd altijd het kledingstuk voor me en beoordeel zo of het me wel of niet zal passen. Als ik denk dat het me past, dan neem ik het mee in mijn mandje voor de pashokjes check.

Duurzaam shoppen

Mijn shoplog begin ik overigens niet met de kringloop shoplog. Ik begin namelijk met wat andere items die ik heb gescoord. Waaronder deze sandalen van Vega-life. Vega-life is een vegan schoenwinkel in Amsterdam welke duurzaam geproduceerde schoenen verkoopt. Ik schoorde daar die sandalen en kan inmiddels niet wachten totdat het zomer wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *