weekvlog

Zesde maand personal bodyplan

Zesde maand personal bodyplan, mijn zesde maand zit erop en ik ben zo trots op het resultaat, dit had ik niet durven dromen!

balans:

Misschien is het allerbelangrijkste wat ik de afgelopen dagen heb geleerd is Balans. Voordat ik aan personal bodyplan begon was ik “bang” voor calorierijk voedsel zoals taart, ijs enzo. Nu heb ik geleerd dat het helemaal niet erg is om af en toe dit te eten, als je maar in balans houdt. De basis is gezond en daarbij af en toe een calorierijkere snack.

Een calorie is een calorie en het maakt dus niet uit wat je eet althans, als je sec kijkt naar aankomen of afvallen. Ik had ditzelfde resultaat dus kunnen bereiken met het aantal calorieën in vegan BJ ijs. Althans, ik was een stuk ongezonder geweest en had waarschijnlijk 0 energie. Want ja in ijs zitten nou niet heel veel voedingswaarde. Maar je begrijpt wat ik bedoel.

Bijna sixpack:

Ja ik ben trots op hoe ik eruit zie, maar het liefst zal ik nog wat strakker willen. Of me dat gaat lukken weet ik niet. Wel weet ik dat ik naast strak zijn ook lekker wil blijven genieten en ja dan duurt het proces nu eenmaal langer…