Eetdagboek,  what I eat in a....

Zo at ik als arme student

Een tijdje terug probeerde ik 5 dagen lang voor drie euro per dag te eten, als vegan.   In deze video ga ik weer 1 dag in de tijd waarin ik beter ook voor 3 euro per dag had kunnen eten, maar waarin ik geld uitgaf als water…

Maar dan is je geld op

Ik heb op de een of andere manier altijd aan het eind van mijn geld een stukje maand over, dat is vandaag de dag niet echt veranderd (al moet ik zeggen dat het steeds beter gaat).

Maar als student was het helemaal drama. Het ergste moment was dan wel dat ik geen geld meer op mijn rekening had, en ook niets meer in huis… Naja ik had wel nog iets in huis, maar om dat nou eten te noemen…

Toch wat eten

Wanneer je salaris de volgende dag pas komt en je toch wat wilt eten moet je roeien met de riemen die je hebt. Dat besloot ik dan ook te doen. Ik maakte de ultieme studenten maaltijd!! Deze maaltijd is me dan ook altijd bijgebleven als de ergste maaltijd van mijn leven.

Misschien dat het qua smaak nog best okay was, het was meer het gevoel wat er omheen hing dat de hele maaltijd verpestte. Ik voelde me zo arm en ook mislukt op dat moment. Hoe had het zo ver kunnen komen dat zowel mijn spaar als mijn betaal rekening leeg waren en ik geen eten in huis heb.

Want hoewel ik geld uitgeef alsof het niets is ben ik altijd wel gestructureerd en heb ik genoeg eten in huis voor de hele week, tot deze ene dag dan… Ik moet zeggen dat ik vooral heb onthouden wat mijn avond eten was die dag. Waarschijnlijk omdat ik wel gewoon genoeg had voor lunch en ontbijt. Ik heb deze dan ook in deze video geïmproviseerd.

Ben jij benieuwd wat ik deze dag allemaal at, en wat de ergste maaltijd van mijn leven is geweest?? Kijk dan snel deze video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *