Eetdagboek,  Het eetdagboek van...

Zo eet bbb coach Melissa.

Al meer dan een maand train ik bij bbb in het Gooi, dus tijd voor een tussenstand. Hoe gaat het met mijn resultaten? En wat eet een vegan bbb coach? Op die vragen geef ik je antwoord in mijn nieuwe video.

Hot cabin workout:

In mijn vorige video konden jullie zien hoe ik het heb ervaren om voor het eerst in mijn leven in 50 graden te sporten. Inmiddels doe ik dat nu een ruim een maand en dus is het tijd om de stand van zaken door te nemen. Mijn goal is natuurlijk die sixpack, hoe staat het daarmee? En heeft het hardlopen de krachttraining in de weg gezeten? Op deze vragen krijg ik allemaal een antwoord.

The lowlandsyogi:

Natuurlijk vind ik de meting ansicht al zeer interessant, maar het leek me ook heel interessant om eens te eten als een echte bbb coach. Vooral omdat ik benieuwd ben hoe iemand eet die van sporten en gezondheid haar werk heeft gemaakt. Ik merkte daardoor al snel dat binnen de bbb healthboutique de dames elkaar goed kennen. Via via kreeg ik namelijk de gegevens van een van de meiden die in Amsterdam werkte. Zij was bereid om haar eetdagboek met mij te delen. Sterker nog ze gaf me een hele week. Uiteindelijk heb ik 1 dag gekozen die het verst van mij af staat, ook om jullie te inspireren.

Ik merkte al meteen dat dit dagboek gefocust is op gezondheid en haalde hier ook weer zeker inspiratie uit. Ik hoop dan ook dat ditzelfde geld voor jullie. Er zullen vast dingen in voorkomen die jullie wel eens eten, maar wie weet haal jij er ook inspiratie uit.

Wil je nou nog meer inspiratie check dan zeker het instagram account van Melissa (thelowlandsyogi) Zij deelt hier diverse recepten die zeker de moeite waard zijn om te proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *