Zo eet een vegan fitgirl

Zo eet een vegan fitgirl

In mijn “Zo eet een vegan fitgirl” video’s laat ik je zien wat ik eet in een week. Ik probeer diverse videos te laten zien want spoiler allert: Ik eet niet altijd gezond….

Zo eten andere vegans:

Niet alleen laat ik op mijn youtube kanaal zien hoe ik eet, ik laat je ook zien hoe andere vegans eten. Hiermee wil ik laten zien hoe divers veganisme is en dat dus niet iedereen hetzelfde eet. Zo eet een vegan triatleet anders dan een vegan dieetist. Want ja niet iedereen is hetzelfde, zelfs vegans zijn verschillend

Zomer of winter

Ik eet bijvoorbeeld zelf heel anders in de zomer dan in de winter. In de winter wil ik warme ontbijtjes zoals havermout en eet ik maar wat graag soep als lunch. Maar in de zomer wil ik juist alles koud en “raw” Ik ga dan super lekker op salades en smoothies.

In 2020 laat ik je in mijn weekvlogs 1 keer per maand uitgebreid zien wat ik eet inclusief macro’s. Ik doe dit elke maand op een andere dag zodat je kan zien dat ik ook op verschillende dagen verschillend eet. Zo kan het zijn dat het ene dagboek vol salades en smoothies zit en het andere weer met vegan burgers en patat. Want ja balans dat is waar het allemaal om draait.

Check hier alle: Zo eet een vegan fitgirl!

Mijn non-vegan vrienden mee uit eten nemen…
Eten volgens mijn Dosha
Shoplog nettorama en AH
Dit at ik tijdens de dam tot dam loop
Drie 15 min vegan maaltijden
Alcohol drinken en nog steeds afvallen
Mijn allereerste vegan potluck
Zo eet een vegan hardloper!
Vegan tapas en kaas paas editie
Vegan tapas en kaas
Simpele vegan maaltijden on the go!
Balans houden op een drukke werkdag
Zo komt een vegan fitgirl aan haar proteine
Vegan in Disney!
Zo at ik een week voor de halve marathon
Dit at ik op mijn verjaardag
Vegan kebab eten!
Zo eet een vegan fitgirl met kantoorbaan
Vegan bbq
Dit at ik tijdens het fit for summer festival 2018
Dit eet ik tijdens bevrijdingsdag
Vegan en suikervrij eten
4 makkelijke lunchtips
Mijn vegan eetdagboek om aan te komen!
4 vegan, eiwitrijke en gezonde ontbijtjes
Dit at ik de eerste week van januari 2018
Vegan drie gangen menu
Vegan in de efteling!
Dit at ik tijdens mijn week in stilte!
Dit eet ik op een trainingsdag
Vegan paasbrunch ideeën
What i eat in a day
Mijn 3 favoriete maaltijden